czen
úvod
parawan
n.rawa
další autoři
nfsl
kontakty
 
ak. mal. NADJA RAWA
Dům U Slunce a Luny
Úvoz 24 / 160
118 00 Praha 1
Czech republic

tel.: 257 53 27 87
gsm: 604 473 131
e-mail: nadja.rawa@parawan.com



parawan na zakázku - informace

 

Velký parawan si můžete objednat na zakázku speciálně pro Váš interiér s barevností a atmosférou, která je Vám blízká a je také vhodná pro konkrétní interiér, kde by parawan měl působit. Tím interiérem může být Váš byt, pracovna, společenské prostory ve Vaší firmě, veřejné prostory -hotelové haly, ordinace / např, gynekolog, psycholog, psychiatr atp. /, lázeňské prostory, restaurace,divadelní prostory,kosmetické a jiné salóny atd.


Parawan může být libovolných rozměrů a s různým počtem dílů. Například : výška 170cm, šířka jednoho dílu 50cm, počet dílů 4 /celková šířka je tedy v úplně rovné poloze 200cm. Rozměry vycházejí z přání zákazníka a z možností a potřeb interiéru, pro který je parawan určen.


Parawany
mohou být také z různých materiálů. Autorka zatím vytvořila parawany plátěné / malířské plátno/ s dřevěnou konstrukcí a v dřevěném rámu s textilními nebo mosaznými panty.


Další prototyp parawanu
je ze speciálních odlehčených desek v rámu z nerezové oceli nebo v rámu z různě barevně eloxovaného hliníku. Tyto parawany jsou bepantové. Technika spojů jednotlivých dílů parawanu je zcela originální a je právě v patentovém řízení na ÚPV. Autorka zkouší další materiály (např. sklo, umělé hmoty, textil atp.) pro stavbu parawanů.


Každý parawan
tvoří ak. mal. Nadja.Rawa jako originální obraz / většinou technikou malby akrylem, olejem nebo kombinovanou technikou /. Parawany jsou malovány oboustranně.

 


Parawan se dá úplně složit tak, že úhly mezi jednotlivými díly parawanu jsou 180°. Parawan také může tvořit různé obměnné formace podle počtu dílů a nastavení. Vždy je vícepohledový. Parawany mají i tu výhodu, že jsou lehké, celkem odolné na přesuny a tedy velmi dobře manipulovatelné.


Parawan je originální umělecké dílo
, obraz, který nevisí na stěně, plastika v prostoru, ale i interiérotvorný designový objekt, který může pomoci vyřešit interiér z hlediska funkčnosti.


Můžete nás kontaktovat
telefonicky, e-mailem nebo vyplnit KONTAKTNÍ LIST. Je možné pozvat autorku na návštěvu do Vašeho interiéru, kde by parawan měl být umístěn a tam s ní vše potřebné předem konzultovat.
Nebo si chcete objednat osobní malý stolní parawan - například jako ochranný talisman pro Vás nebo pro Vaše blízké jako dárek „na tělo“? Nabízíme mimo jiné také malé parawany s motivy legend ze života světců – patronů / např. sv.Jan, sv.Kateřina, sv. Barbora atp. / Také to mohou být například parawany s krajinnými motivy míst pro Vás důležitých a oblíbených…


Zkrátka, budete-li si chtít objednat nějaké dílo či službu, které PA°RAWA°N nabízí, můžete si buď domluvit prostřednictvím uvedených kontaktů schůzku s autorem a v klidu a pohodě si pohovořit o Vašem přání nebo vyplnit KONTAKTNÍ LIST a my Vás podle Vámi uvedených údajů brzy sami oslovíme a případnou schůzku si domluvíme. Na zakázku si můžete také objednat jakékoli výtvarné dílo od všech autorů, se kterými je atelier PA°RAWA°N v kontaktu.

 

    zpět    nahoru

 
Atelier PARAWAN
predstavuje autorská díla umelcu prevážne absolventu VŠUP..
 
NFSL
Nadační fond U Slunce a Luny podporuje nekomerční autorskou tvorbu..
 
Zakoupením díla z ateliéru
PARAWAN prispejete i Vy k zachování kontinuity ceské výtvarné kultury..