czen
úvod
parawan
n.rawa
další autoři
nfsl
kontakty
 
ak. mal. NADJA RAWA
Dům U Slunce a Luny
Úvoz 24 / 160
118 00 Praha 1
Czech republic

tel.: 257 53 27 87
gsm: 604 473 131
e-mail: nadja.rawa@parawan.com



spolupráce, partneři a sponzoři

 

NFSL vítá nové kontakty i spolupráci s jinými subjekty, právnickými i fyzickými osobami a to v nejrůznějších rovinách - výměna zkušeností s ostatními neziskovými organizacemi, dobré organizační a realizační nápady, dobré typy na  zajímavé projekty i na zajímavé autory a tvůrce, nabídky spolupráce jednotlivců, kteří by měli zájem zapojit se do našich aktivit, sponzorské nabídky na určité konkrétní projekty nebo na celkovou činnost NFSL.
Máte-li nám co říci, chcete-li s námi spolupracovat, chcete podpořit naše  aktivity nebo máte nějaké otázky související s naší činností, prosím kontaktujte nás.

 

Jako nezisková organizace jsme závislí na sponzorských darech a grantech, které nám umožní realizovat vybrané projekty z oblasti nekomerčních kulturních aktivit. Stále hledáme partnery a sponzory, které náš program zaujme a mohou přispět finančním darem nebo jinou formou daru. Jste-li to právě Vy, prosím vyplňte KONTAKTNÍ LIST, a my se Vám s radostí ozveme.

 

Co nabízíme našim partnerům a sponzorům.

Velkou předností domů "U Slunce a Luny" /č.24/  a "U zlatého jablka" /č.26/  je poloha v jedné z nejatraktivnějších lokalit na Hradčanech. Denně tudy projde obrovské množství domácích i zahraničních návštěvníků Prahy, kteří domy díky jejich historické a architektonické kvalitě a také díky kulturně společenským aktivitám, především permanentní výstavní činnosti v galerii Josefa Sudka v přízemí domu č.24 a atelieru PA°RAWA°N v č. 26 rozhodně neminou.

 

Na veškeré akce pořádané NFSL - výstavy, autorské prezentace, divadelní, hudební, taneční či kombinované produkce atd. jsou zváni významní hosté z kulturních, politických a ekonomických kruhů, včetně hostů zahraničních. To skýtá možnost navazování zajímavých pracovních i společenských kontaktů a možnosti průběžné prezentace pro naše partnery /generální nebo dílčí sponzory nebo spolupracovníky/.

 

Ke každé akci budou vydávány dle možností reprezentativní tiskoviny, kde bude uvedeno v případě spolupráce či podpory logo sponzora. To bude umístěno i při vernisážích či jiných akcích v prostorách nadačního fondu, kde výše uvedení mohou své firmy po dohodě prezentovat i jinak. Prezentace může v případě zájmu působit po celou dobu jednotlivých akcí. Prezentace partnerovy firmy může být i na našich internetových stránkách.
Neméně reprezentativní možnosti prezentace prostřednictvím NFSL, atelieru PA°RAWA°N a eventuelně klubu PARAWAN je uvedení firmy či jména sponzora či spolupracovníka ve všech médiích, která se budou činností těchto zabývat. Příznivci a sponzoři obdrží samozřejmě pozvánky a další vydané tiskoviny ke všem našim akcím.

 

Velmi zajímavou nabídkou pro zájemce z řad našich spolupracovníků a sponzorů bude jistě i využití atraktivních podkrovních ateliérů a terasy v č. 24 s jedinečným výhledem na pražské panorama nebo gotického podzemního prostoru budoucího klubu v č. 26 (cca 120m2) k jejich společenským i pracovně společenským aktivitám, na kterých může NFSL po dohodě i spolupracovat ve smyslu sestavení a režie programu takových akcí.
Náš budoucí partner tak může touto cestou získat atraktivní prostory pro svou průběžnou reprezentaci.Například lze pravidelně či občas pořádat dny nebo večery na téma činnosti firmy našeho partnera. /výstavy, symposia, přednášky, prodejní akce atp./
Možná vás zaujme i nabídka desetiprocentní slevy na všechna umělecká díla profesionálních výtvarníků, která budou v nabídce atelieru PA°RAWA°N, pro účely vaší firmy nebo pro vaše pracovníky.
Můžeme pro svého partnera /generálního sponzora/ také vytvořit grafickou prezentaci jeho firmy - např. logo, různé tiskoviny, vizitky, www stránky atd. - na vysoké profesionální úrovni.

 

Partnery a sponzory NFSL v minulých letech byli:

 

Nadace PRO HELVETIA                                                 
VODNÍ STAVBY,a.s.
OLYMPUS                                                                       
SOUVENIR SATAIN
SCHNEIDERSOHNE PAPIER,s.r.o.                               
JAMESON IRISH WHISKEY
HL.M. PRAHA - MAGISTRÁT                                         
ORACLE CZECH,s.r.o.
KAUČUK,a.s.                                                                   
DATAINVEST,a.s.
MINISTERSTVO KULTURY ČR                                      
Nadace OPEN SOCIETY FUND
FCC FOLPRECHT                                                           
BANK AUSTRIA CREDITANSTALT

 

    zpět    nahoru

 
Nadja Rawa
absolventka VŠUP - obor malba. Zakladatelka a ředitelka Nadačního fondu U Slunce a Luny..
 
Pozvání do domu
Na jaře roku 1996 zahájila Nadace U Slunce a Luny nyní Nadační fond U Slunce a Luny, dále jen NFSL ) svou výstavní činnost úvodní akcí s názvem “Pozvání do domu“. Tím domem byl dům “U Slunce a Luny“ /nebo také „U kamenného sloupu„/ na Úvoze 24 v Praze na Hradčanech…
 
Zakoupením díla z ateliéru
PARAWAN prispejete i Vy k zachování kontinuity ceské výtvarné kultury..